Een besef moment

Een besef moment: ik ben ongeduldig🤯 in situaties als een trage ober geen contact met mij maakt, slechte wifi tijdens een online les of een vriend die mij in de wacht zet. Maar wel geduldig als het om loopbaan, werk, mijn leerlingen/cliënten en (persoonlijke) doelen halen gaat🍀.

En jij? Je werkt zo hard maar je ziet in een korte duur geen resultaat. Wat doe je fout? Niets. Het enige dat je nodig hebt is geduld. Succes is opgebouwd uit gedachten, acties en overwonnen obstakels. Iedere actie richting je doel, bouw je aan JOUW succes🧩.

En als je lang genoeg kleine stapjes blijft zetten, creëer je uiteindelijk iets geweldigs. Maar je wilt direct resultaat. Voor resultaten moet je doorgaan. Geduld hebben. Kleine stappen blijven zetten richting je doel🧘🏻‍♀️🍀.

In hoeverre ben jij geduldig? Hoeveel tijd heb jij nodig voor jouw doelen? Is dit realistisch?

Leave a Comment

Recent Posts