Hoe bereik ik mijn doelen?

Wanneer je eenmaal een visie hebt over hoe je JOUW doel wilt bereiken, heb je #doorzettingsvermogen nodig om JOUW doel te halen. Als de hele wereld🌍+ alle andere planeten🪐 je tegen lijkt te werken is het juist nu het moment om vol te houden. Maar toch roept er van binnen een stemmetje dat je beter kan opgeven. Waarom zou je door gaan? Je boekt al weken toch geen resultaat..

Als alles even complex wordt, als jij het moeilijk hebt en geen motivatie hebt om je doel te bereiken, dan adviseer ik jou om je doel weer eens voor ogen te halen. Verbeeld je is: JE HEBT JE DOEL BEHAALD!🥳 Wat voel je nu? Ben je aan het glimlachen? Maakt dit jou gelukkig? Maak je nu meer dopamine🍀 vergeleken met 2 min geleden? #makedopamine🍀 Wel he? Dan weet je weer waarvoor je het allemaal doet.

Ik denk persoonlijk dat het verstandig is om elke dag even te ‘fantaseren’ hoe het zou zijn als je JOUW doel hebt behaald.
Wat is jouw (persoonlijke) doel? Hoe ga jij je doel halen? En wat als het even tegen zit🌪? Ga je dan strijden om je doel te halen? Laat je niet tegen houden! Door niets of niemand! 🏋️‍♂️

Leave a Comment

Recent Posts